Van de regisseur van 'THE SECRET' komt deze ongeëvenaarde en levensveranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart.

Met ervaringen van de meest inspirerende leermeesters en invloedrijke persoonlijkheden van onze tijd, onder wie Paulo Coelho, Maya Angelou, Deepak Chopra, Isabel Allende en Eckhart Tolle, levert deze film – en het gelijknamige boek – het overtuigende bewijs dat het hart veel meer is dan een fysiek orgaan… en dat het je kijk op geld, gezondheid, relaties en succes kan veranderen.

Baptist de Pape creëerde een film en een boek met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing dat aan het begin staat van een onstuitbare internationale beweging.

The Power of the Heart nodigt je uit om je hart je gids te laten zijn, om je ware potentieel en geluk te vinden en om dichter bij je intuïtie te leven.

De openhartige getuigenissen in de film raken een diepe snaar in ieder van ons en laten een indruk na die zeker zal doorklinken in ons leven.

OPGELET: BAPTIST DE PAPE zal persoonlijk aanwezig zijn om de vertoning van de film in te leiden!!!

Na afloop is er gelegenheid tot aankoop van het boek en/of de DVD en is iedereen van harte welkom in het Brigidahuis (vlakbij de filmzalen) voor een korte Q en A sessie, waarna Baptist de boeken zal signeren en er gelegenheid is om met hem op de foto te staan.

Er is tevens gelegenheid tot het nuttigen van een drankje en een hapje, …
En om de sfeer compleet te maken verwennen Liesbet Lahaye en Olaf Meilke ons na afloop van de film met een heerlijke hartverwarmende muziek en liederen… een streling voor het oor… een balsem voor het hart… !

Tot slot hebben we nog een verrassing in petto om alles in schoonheid af te sluiten… maar die verklappen we uiteraard niet!

Deuren open om 9.15 uur
Start vertoning om 10.00 uur

TICKETS (€ 15) ENKEL NOG AAN DE KASSA VERKRIJGBAAR.
Nog voldoende plaatsen beschikbaar.
In geval 1 zaal vol, start de film 15 min later in de tweede zaal.
Het is fijn als je toch even een mailtje stuurt naar contact@thenewatlantis.be als je komt met vermelding van het aantal personen.

Biglietti per film con sottotitoli in Italiano in vendita da radio Internazionale (www.radiointernazionale.be) o gsm nr. Carmelo 0473/36 09 15

Enkele impressies van de voorstelling op 14 december 2014 te Antwerpen